Rugscreening

Op zaterdag 4 november opent Atlas Kliniek voor Chiropractie haar deuren van 9.00 tot 15.00 uur voor een vrijblijvende screening. Tijdens deze dag kunt u 1 op 1 met een chiropractor de klachten bespreken en zal er een houdings- en bewegingsanalyse worden uitgevoerd om de functie van wervelkolom en het bewegingsapparaat als geheel te beoordelen. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om eventuele vragen te stellen om te zien wat chiropractie voor u kan betekenen.

 

Wilt u weten wat chiropractie voor uw klachten kan betekenen? Meld u dan aan voor de gratis rugscreeningsdag. Hebben kennissen, familieleden of heeft u zelf bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Noteer 4 november 2017 dan vast in uw agenda.

Atlas Kliniek voor Chiropractie biedt u de mogelijkheid om uw rug/bewegingsstelsel gratis en vrijblijvend  te laten beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

 

Wanneer biedt chiropractie mogelijkheden?

Een groot deel  van de patiënten komt met rugklachten, van algemene lage rugpijn tot bekkenpijn, ischias en hernia. Tevens behandelt de chiropractormensen met nekpijn, hoofdpijn, migraine, pijn tussen de schouderbladen,  pijn in de ledematen, maar ook  bij gewrichtsslijtage kan er vaak verlichting gerealiseerd worden.

 

Screening wat houdt dit in?

Op zaterdag 4 november kunt u geheel vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken, ook is er de gelegenheid om, indien gewenst,  de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Aan de hand hiervan kan al een redelijk beeld worden gevormd wat er mogelijk aan de hand is. De chiropractor zal daarna vertellen of chiropractie wel of niet iets voor u kan betekenen.