Chiropractor

Marieke Zegelaar DC is opgegroeid in de Alblasserwaard. Ze is na het behalen van haar VWO diploma in 1984 chiropractie gaan studeren aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Dit college is geassocieerd aan de University of Portsmouth. In 1989 studeerde zijn met succes af en sindsdien heeft ze als waarnemend chiropractor ruim 60 collega’s in Nederland en BelgiĆ« vervangen tijdens ziekte, zwangerschap of vakanties. In 1992 was zij de eerste chiropractor in Moskou.

In 2005 is Marieke Zegelaar gestart met haar eigen Kliniek voor Chiropractie in Enschede. Naast de manuele technieken in de chiropractie heeft zijn zich toegelegd op een aantal zachte technieken. Verder heeft ze specialisatie cursussen gevolgd in sportfysiotherapie, chiropractische neurologie en kinderchiropractie.

In haar vrije tijd reist Marieke Zegelaar graag en is ze vaak ondergedoken, en wel door als technisch duiker de wrakken in de Noordzee, riffen in de Rode zee, of wateren in Nederland te bewonderen.

Marieke Zegelaar is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en Geregistreerd Chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland. Tevens is zij lid van de European Chiropractors’ Union.