Uw chiropractor

Marieke Zegelaar DC is opgegroeid in de Alblasserwaard. Ze is na het behalen van haar VWO diploma in 1984 chiropractie gaan studeren aan het Anglo European College of Chiropractic, The University College in Bournemouth, Engeland. In 1989 studeerde zijn met succes af en sindsdien heeft ze als waarnemend chiropractor ruim 60 collega’s in Nederland en België vervangen tijdens ziekte, zwangerschap of vakanties. In 1992 was zij de eerste chiropractor in Moskou.

In 2005 is Marieke Zegelaar gestart met haar eigen Kliniek voor Chiropractie in Enschede. Naast de manuele technieken in de chiropractie heeft zijn zich toegelegd op een aantal zachte technieken. Verder heeft ze specialisatie cursussen gevolgd in sportfysiotherapie, chiropractische neurologie en revalidatie.

Marieke is al jaren lang actief in het bestuur van de Nederlandse Chiropractoren Associatie. Op dit moment is ze secretaris van de NCA.

In haar vrije tijd reist Marieke graag. In de zomermaanden als actieve (zee)zeiler. Ook is ze vaak ondergedoken om het onderwater leven te bewonderen als duiker.

Marieke Zegelaar is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie en Geregistreerd Chiropractor bij de Stichting Chiropractie Nederland. Tevens is zij lid van de European Chiropractors’ Union.