Chiropractie

De landelijk rugscreeningsdag op zaterdag 4 november was een groot succes. Had u willen komen, maar was hu verhinderd dan kunt u via deze link een afspraak maken voor een gratis oriëntatie consult.

 

De chiropractor is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn, migraine, nekklachten, nekhernia, schouder-, armklachten, pijn tussen de schouderbladen, hernia, ischias, spit, bekkenklachten.

De aandacht van de chiropractor gaat met name uit naar functiestoornissen in de wervelkolom en aangrenzende gewrichten. Deze functiestoornissen veroorzaken storingen in de prikkeloverdracht waarmee zenuwen het lichaam besturen. Door deze functiestoornissen op te heffen kunnen zenuwsignalen onbelemmerd hun doel bereiken waardoor organen en weefsels weer goed kunnen functioneren.

De chiropractor houdt zich dus bezig met diagnose, behandeling en preventie van functiestoornissen in de wervelkolom en het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Het is ook mogelijk om online een afspraak te boeken.
Klik hier om naar de agenda te gaan.

Volgens ons ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

 

Actueel

De nieuwste NCA krant is uit!

De nieuwe Chiropraktisch! Een najaarseditie met interessante artikelen over diverse…

Lees meer >