Chiropractic

De chiropractor is gespecialiseerd in het behandelen van hoofdpijn, migraine, nekklachten, nekhernia, schouder-, armklachten, pijn tussen de schouderbladen, hernia, ischias, spit, bekkenklachten, maar ook voor baby’s met een voorkeurshouding, darmkrampjes en huilbaby’s.

De aandacht van de chiropractor gaat met name uit naar functiestoornissen in de wervelkolom en aangrenzende gewrichten. Deze functiestoornissen veroorzaken storingen in de prikkeloverdracht waarmee zenuwen het lichaam besturen. Door deze functiestoornissen op te heffen kunnen zenuwsignalen onbelemmerd hun doel bereiken waardoor organen en weefsels weer goed kunnen functioneren.

De chiropractor houdt zich dus bezig met diagnose, behandeling en preventie van functiestoornissen in de wervelkolom en het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Gratis inloopspreekuur!

Regelmatig is er een gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft met betrekking tot chiropractie. Er is gelegenheid om specifieke vragen te stellen aan chiropractor Marieke Zegelaar, bijvoorbeeld of bepaalde rug- of nekklachten behandelbaar zijn.

Ook kan er kosteloos een kort lichamelijk onderzoek plaatsvinden, een soort screening, om te beoordelen of een eerste afspraak voor een behandeling zinvol is. Er wordt deze dag niet behandeld, maar men kan wel een afspraak maken voor een behandeling op een ander tijdstip. Meer informatie vindt u hier .

Actueel